Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tlf. ​33 22 32 37

E-mail: smoka@smoka.dk

   

Genopfriskningskursus i farligt affald og farligt gods

SMOKA tilbyder et genopfriskningskursus i farligt affald og specielt farligt gods. Kurset er specielt designet til Vestforbrændings genbrugsstationer.

Morgenmad kl. 8.30

Selve kursusdagen starter kl. 9.00

Der serveres frokost.

Dagene slutter senest kl. 16.00.

Kurset er en hurtig gennemgang af mange relevante emner inden for farligt affald. Enkelte emner gennemgås mere dybtgående. 

Det er også en god mulighed for at høre det sidste nye inden for farligt gods.

Formålet er at opdatere og udbygge jeres viden inden for farligt affald og farligt gods. Kursusdagen er tilrettelagt således, at det er en fordel, hvis man tidligere har deltaget i et kursus om farligt affald.​

​Dagen kommer til at gælde som et genopfriskningskursus i forbindelse med jeres håndtering af farligt affald. Når man har gennemgået et grundkursus i farligt affald, skal ens viden genopfriskes hvert 2. - 3. år for at man må fortsætte håndteringen af farligt affald.

Emner er velkomne, men SMOKA skal have dem tilsendt mindst en uge før selve dagen. Dvs. emner der dukker op på selve dagen kan ikke loves medtaget. Så er der problemer som der ønskes yderligere information om, så kom endelig med det.

Kurset indeholder ikke brandøvelser og førstehjælp, dette skal tages ved siden af.

Deltagerbevis udleveres.

Har du spørgsmål angående kurset, er du meget velkommen til at kontakte SMOKA på tlf.: 33 22 32 37 eller på mail: smoka@smoka.dk

Tilmelding: Senest den 7. december 2017 til undertegnede på mail med deltagernes fulde navne. Og jeg sender en bekræftelse retur.

SMOKA -  U-vej 7  -  2300 København S  -  Tlf: 33 22 32 37 -  Fax: 72 62 01 70  -  Mail: smoka@smoka.dk - CVR:35433430 - Åbningstider: Mandag-torsdag: 7-15, Fredag: 7-14.30