Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Genopfriskningskursus i farligt affald og farligt gods

SMOKA tilbyder et 1-dags genopfriskningskursus i farligt affald og navnlig farligt gods. Kurset er specielt designet til Vestforbrændingens genbrugsstationer.

Kurset afholdes (endnu ikke planlagt) på SMOKA, Prøvestenen, U-vej 7, 2300 København S

Underviser: Kurt Strøm og pensioneret politiassistent Torkil Hansen

Morgenmad kl. 6.30

Selve kursusdagen starter kl. 7.00

Der serveres frokost.

Dagene slutter senest kl. 14.00.

Kurset er en hurtig gennemgang af mange relevante emner inden for farligt affald, og enkelte emner gennemgås mere dybtgående. Det er også en god mulighed for at høre det sidste nye inden for farligt gods.

Formålet er at opdatere og udbygge jeres viden inden for farligt affald og farligt gods. Kursusdagen er tilrettelagt således, at det er en fordel, hvis man tidligere har deltaget i et farligt affaldskursus.

​Dagen kommer til at gælde som et genopfriskningskursus i forbindelse med jeres håndtering af farligt affald. Når man har gennemgået et grundkursus i farligt affald, så skal ens viden genopfriskes hvert 2.-3. år, for at man må fortsætte håndteringen af farligt affald.


Emner er mere end velkomne, men jeg vil helst have dem mindst en uge før selve dagen, dvs. emner, der dukker op på selve dagen kan ikke loves medtaget. Så har I noget, som er et problem eller ønsker mere information om, så kom endelig med det, og jeg vil forsøge at gøre, hvad jeg kan.

Kurset indeholder ikke brandøvelser og førstehjælp, dette må tages ved siden af!

Deltagerbevis udleveres.

Har du spørgsmål angående kurset, så er du meget velkommen til at spørge.

Tilmelding: på mail smoka@smoka.dk  med deltagernes fulde navne. I vil herefter modtage en bekræftelse på mail.

SMOKA - U-vej 7  -  2300 København S  -  Tlf: 33 22 32 37 -  Mail: smoka@smoka.dk - CVR:35433430 - Åbningstider: Mandag-torsdag: 7-14.30, Fredag: 7-14.00